Domů     O společnosti Häfele     Vlastní sortiment      Startec Frame Fix

Nové kování pro upevnění zárubní Startec Frame Fix

 

Čistá práce – zárubně jsou namontované během okamžiku.

Kování pro upevnění zárubně Häfele Startec Frame Fix umožňuje rychlou, jednoduchou a ekologickou montáž a demontáž dveří s dřevěnými zárubněmi - bez použití montážní pěny.

K produktu

 


 

​​​​​​​Häfele Frame Fix získal ocenění:

Frame Fix získal 1. cenu BAKA Award za produktovou inovaci v roce 2019. V následujícím roce získal federální cenu za ekodesign a v roce 2021 získal bronzovou cenu Top Hotel Award v kategorii „Hotel and Technology Special Construction“ stejně jako German Innovation Award 2021 Gold a naposledy „Modrý anděl“ a „German Sustainability Award Design 2022“.


Čistá alternativa

 

Proč vymýšlíme nové uchycení zárubní?

Montážní pěna, materiál pro vyplnění, šrouby, hotovo… nebo?

Standardní upevnění zárubní se zdá být jednoduché, ale vyžaduje speciální nástroje, dovednosti, zkušenosti a často také vyžaduje spoustu času a někdy i opravy. Kromě toho: montážní pěna zatěžuje zdraví a živtoní prostředí, těžko se likviduje a komplikuje demontáž a recyklaci. Proto společnost Häfele vyvinula zcela novou čistou alternativu.

Startec Frame Fix je jednoduché mechanické upevnění, které usnadňuje montérům život. Bez montážní pěny zůstane staveniště, vzduch a životní prostředí čisté a bez škodlivých látek. Současně uživatelé oceňují, že je systém následně nastavitelný a snadno demontovatelný. Díky inovativní a praktické montáži nabízí Häfele ...

… jednoduchou práci: čisté zárubně v krátkém čase.


Jednoduché, čisté, hotovo.

 

Všechny výhody na první pohled: V čem je Frame Fix lepší? Zde je šest dobrých důvodů, proč se vzdát montážní pěny a namontovat zárubně mechanicky.

Sicherheitstechnik von HäfeleVelmi snadná montáž: Frame Fix lze namontovat v několika krocích a je srozumitelný.I bez specifického školení se můžete vyhnout klasickým chybám při instalaci u zárubní.

 

 

Sicherheitstechnik von HäfeleHotovo znamená hotovo: Po montáži lze dveře ihned namontovat a jsou připraveny k použití - problémy s vytvrzováním pěny jsou minulostí!

 

 

Sicherheitstechnik von HäfeleMalá taška na nářadí: Potřebujete málo nářadí, žádné klíny a rozpěrky. Ušetříte si tak časově náročné úklidové práce.

 

 

Sicherheitstechnik von Häfele

Pevnost zůstává stálá: teplota, vzduch a vlhkost stěn již nemají negativní vliv na vaši instalaci.

 

 

Sicherheitstechnik von Häfele

Snadno nastavitelné a demontovatelné: Systém lze upravit ve třech směrech - i dodatečně. Demontáž je stejně snadná jako instalace.

 

 

Sicherheitstechnik von HäfeleČisté pro nás všechny: Frame Fix nepoškozuje životní prostředí ani Vaše zdraví. Již nemusíte sbírat plechovky od PU pěny a později je likvidovat.


 


 

Malá taška na nářadí

 

Potřebujete málo nástrojů, žádné klíny a rozpěrky. Ušetříte si tak časově náročné úklidové práce.

 


Minimální úsilí


Slido Wall, Multimedia

Jak to funguje.

 

Otvor ve zdi by měl být co nejblíže standardnímu rozměru. To je důvod, proč je použití Frame Fix obzvláště vhodné v konstrukci blokového rámu a sádrokartonu.

 

Při navrhování kování Startec Frame Fix bylo dbáno na to, aby koncoví uživatelé a montéři potřebovali pouze standardní nástroje a minimum pomůcek. Bez použítí speciálních pomůcek ušetříte až 50 procent času montáže - nemusíte se starat o rozsáhlé vyrovnávání.

 

 

 

 

 

Slido Wall, Multimedia

Oblast použití mechanického upevnění dveřní zárubně zahrnuje zdivo, omítky,  sádrokarton, dlaždice, dřevo a beton. 

Frame Fix se skládá z pozinkovaného ocelového plechu a je založen na upínacím mechanismu, který může být nastaven a zajištěn svisle, vodorovně a příčně. Pro každé dveře se používá šest identických prvků. Prvek je sestaven ze tří částí: montážní podložka (1), upínací svěrka (2) a montážní konzole (3). K upevnění se používají čtyři šrouby do dřeva a dva šrouby s metrickým závitem. 

 

K montážnímu návodu

K montážnímu videu

 


 

Startec Frame Fix v online obchodě

Zaujali Vás?

Pak objevte a objednejte si Frame Fix v online obchodě hned teď.

 

K výrobku


​​​​​​​Unikátní rozmanitost – projděte si online obchod Häfele

Häfele Eigensortimente

 

Naše zkušenosti pro váš úspěch: vlastní sortiment Häfele

Již více než 90 let kombinujeme to nejlepší z našich zkušeností v našich vlastních řadách.

Objevte sortiment Häfele