Home     O společnosti Häfele     Vlastní sortiment      Slido Door

​​​​​​​Slido Door – Rozmanitost v pohybu

​​​​​​​

Posuvné dveře otevírají (volné) prostory: Sofistikovaná řešení od Slido Door dávají prostorům díky své prostorově úsporné funkci nový pocit velkorysosti a díky rozsáhlým designovým možnostem umožňují také tvůrčí svobodu. Jednoduchá montáž a tichý posuvný komfort dělají ze Slido Door ideálního společníka při plánování inovativních zážitků v místnosti.

 

 


 

Reference posuvných dveří

Se Slido Door dodává Häfele zákazníkům po celém světě posuvná řešení pro dveře místností. Díky rozsáhlým možnostem designu lze dveře Slido Door použít také v různých projektech.

 


 

Slido Door – Přehled produktových rodin

Slido D (pro dveře, angl. Door) je řada kování pro interiérové posuvné dveře. V kombinaci s typem otevírání vyplývá přiřazení k hardwarovému řešení z názvu.

  • Slido D-LineSlido D-Line11, Slido D-Line12, Slido D-Line13, Slido D-Line41, Slido D-Line42, Slido D-Line43
  • Slido D-Fold: Slido D-Fold871


    

    
 

K sortimentu Slido Door

 


 

Přehled všech posuvných řešení Slido pro interiérové dveře

​​​​​​​

Slido D-Line: Lineární posuvné dveře pro interiérové dveře.

 

Slido D-Line11: Jeden pro všechno

Promyšlený modulární systém pro dřevěné nebo skleněné dveře v různých hmotnostních třídách a aplikacích charakterizuje Slido D-Line11: S jednotným systémem kolejnic a příslušenství vytváří svobodu designu od nástěnné montáže nebo montáže do kapsy přes (integrovanou) stropní montáž až po synchronní otevírání nebo parkování. Nová generace tlumeného dotahu s kapalinovou technologií a volitelná funkce push-to-open zajišťují snadné, pohodlné a jemné ovládání i při intenzivním používání.

K výrobku

Slido D-Line12: Pohodlí a styl

Slido D-Line12 nabízí maximálně snadnou instalaci díky snadno přístupné liště s odnímatelným panelem. Volitelné profily pro montáž pevných panelů a nástěnné distanční profily otevírají další oblasti použití pro řešení posuvů ze dřeva a skla, volitelně s integrovanou stropní montáží, pevným panelem a také se synchronním otevíráním. Další designovou variantu poskytuje neobvyklý černý povrch, který je k dispozici.

K výrobku

Slido D-Line13: Snadné ovládání i pro těžké dveře

Slido D-Line13 je systém posuvných dveří pro vyšší hmotnostní rozsah do 750 kg. S montáží na strop a stěnu je posuvné řešení vhodné i pro velké dveře.

K výrobku

Slido D-Line41: Lehkost a pohodlí

Slido D-Line41 je zatím na trhu bezkonkurenční, pouze s nízkou otevírací silou, velmi snadno se ovládá a svým puristickým elegantním designem a technologií skrytého chodu splňuje i ty nejvyšší vizuální nároky. Díky tomu je systém dokonalým společníkem pro vnitřní průchozí dveře a je ideální pro použití ve veřejných budovách s vysokou úrovní veřejného provozu. Barva kolejnice je volitelně k dispozici v černé nebo stříbrné barvě.

K výrobku

Slido D-Line42: Moderní vintage design

Slido D-Line42 vytváří harmonické spojení současné technologie s trendy vintage vzhledem. Absolutní poutač do každého bytu.

K výrobku

Slido D-Line43: Vznášející se elegance

Dřevěné a hliníkové rámové dveře se pohybují jako mávnutím kouzelného proutku a odhalují celou šířku průchodu. Slido D-Line43 zajišťuje elegantní design bez viditelného kování. Na tvrdých podlahách dokonce není potřeba podlahová lišta, protože podlahové vedení je také neviditelně integrováno.

K výrobku

​​​​​​​

​​​​​​​

Slido D-Fold: Skládací posuvné dveře pro interiérové dveře.​​​​​​

 

Slido D-Fold871: Šetřete prostor

Tam, kde pokoje nenabízejí možnost klasických posuvných dveří, přichází na řadu Slido D-Fold871. Prostorově úsporné řešení skládacích dveří pro dřevěné skládací posuvné dveře má ve srovnání s otočnými dveřmi malý poloměr otevírání. Díky tomu lze bez problémů otevřít průchody a zaparkovat výklopné dveře do strany.

K výrobku

 


Objevte všechna řešení od Häfele Slido

Slido od Häfele nabízí technicky propracovaná posuvná řešení pro všechny obytné a obchodní prostory. Ať už jde o interiérové ​​dveře, systémy příček, řešení místností nebo nábytková dvířka – Slido slouží všem představitelným aplikacím a rozhýbe vaše nápady na design.

Objevte více