Lift+Turn - Komfortní výklopy v každé situaci


Optimální využití prostoru, tichý a tlumený chod, perfektní mezery mezi všemi čelními panely: zajišťujeme, že námi dodané výklopné kování nebo závěsy budou ideálně vyhovovat vašim produktům a zpracování – na požádání i včetně kontroly přístupu nebo elektrického pohonu.

Häfele Free Space - nejchytřejší kombinace z méně a více

Nejchytřejší kombinace z méně a více

Inovativní kování Free Space přináší novou volnost pro pohyb otevírání. Přináší nové možnosti při technické i vizuální konstrukci nábytku. Konstrukčně vychází Free Space z rodiny výklopů Free, zároveň ale ztělesňuje nový design a vývoj, který přínáší tu nejchytřejší kombinaci z méně komponent a větší nosnosti.

Häfele Free Space – menší prostor v korpusu. Více možností.

Volný prostor se vyznačuje extrémně kompaktní velikostí, která jde ruku v ruce s jemným, vyhrazeným, ale zároveň výrazným designem. Toto „méně“ vytváří „více“ prostoru a úložného prostoru v nábytku, bez zbytečně velkých krytek  a také otevírá nový prostor pro moderní design nábytku například pro  komfortní otevíraní  i pro velmi mělké skříňky.

 

 


Free space v online shopu

Zaujal Vás tento výrobek? Můžete si prohlédnout různé varianty a objednat je v našem online shopu.

Další informace naleznete také v těchto materiálech

 

 

Free Space. Více prostoru.
> Brožura Free Space

 

 

 

 


 

 

Podívejte se sami jak jednoduché je namontovat Free Space.
> Montážní návod

 

Další výklopy z rodiny Free

Häfele nabízí také další výklopná kování pro kompletní realizaci Vaší zakázky. Jedná se hlavně o skládané výklopné dvířko, dvířko výklopné paralelně s korpusem a dvířko výklopné nad strop korpusu. Všechna tato kování spojuje jednoduchá rychlá montáž pomocí eurošroubů, lehký chod i pro těžká dvířka - velmi snadná manipulace a moderní prostorově nenáročný design.