Domů     O společnosti Häfele     Vlastní sortiment      Slido Furniture

​​​​​​​Slido Furniture – Styl v pohybu

​​​​​​​

Kreativitě se meze nekladou: Proto má Slido Furniture řešení pro všechny typy pohybu posuvných dveří v nábytku. Aby byl výběr a zpracování co nejjednodušší, naše produktové řady vám nabízejí největší možnou rozmanitost hardwarových řešení.

 


 

Nábytek Slido – přehled skupin produktů:

Slido F (pro nábytek, angl. Furniture) je řada kování pro posuvné dveře pro nábytek. V kombinaci s typem otevírání vyplývá přiřazení k hardwarovému řešení.

 

  • Slido F-Line: Slido F-Line11, Slido F-Line12, Slido F-Line14, Slido F-Line15, Slido F-Line16, Slido F-Line21, Slido F-Line31, Slido F-Line42, Slido F-Line 43, Slido F-Line32
  • Slido F-Fold: Slido F-Fold61, Slido F-Fold62
  • Slido F-Park: Slido F-Park71, Slido F-Park72
  • Slido F-Flush: Slido F-Flush51, Slido F-Flush52
K sortimentu Slido pro nábytek

 


 

Přehled všech posuvných řešení Slido pro nábytek:

​​​​​​​

Slido F-Line: Lineární posuvné dveře pro nábytek.​​​​​​​

 

Slido F-Line11: Snadná montáž

Slido F-Line11 je ideálním řešením pro malá dvířka 12 kg. Zavěšení a vyháknutí dveří bez použití nářadí umožňuje rychlou a snadnou instalaci. Řada je také cenově atraktivní jako zajímavá alternativa k otočným dveřím.

K výrobku

Slido F-Line12: Optimální cena a výkon pro jednoduché aplikace

Slido F-Line12 zvýší hmotnost až 30 kg za nízkou pořizovací cenu. Spodní posuvné kování je výškově nastavitelné a lze jej použít s plastovými nebo hliníkovými kolejnicemi. Za výrobek hovoří jednoduchá montáž.

K výrobku

Slido F-Line14: Řešení pro vitríny

Slido F-Line14 nabízí největší možnou jednoduchost montáže. Pojezdové díly jsou integrovány v profilu a lze je namontovat jednou rukou. Skleněné tabule o tloušťce 6 mm lze instalovat snadno a bez silikonu. To zaručuje vysoký komfort montáže a maximálně neviditelnou technologii.

K výrobku

Slido F-Line15: Prvotřídní pojezdové vlastnosti

Slido F-Line15 přesvědčí dobrými jízdními vlastnostmi a optimální velikostí mezer díky možnému nastavení výšky. Hmotnosti dveří do 55 kg činí montáž flexibilní. Volitelné tlumení rozšiřuje řešení.

K výrobku

Slido F-Line16: Elegantně přesuňte těžké váhy.

Slido F-Line16 si poradí i s vysokou hmotností dveří a má vynikající tlumicí vlastnosti. Klipový panel umožňuje integraci moderního designu skříně - volitelně také v černé barvě.

K výrobku

Slido F-Line21: Omezená rozmanitost

Minimalistický design pojezdových částí a kolejnic dělá ze Slido F-Line21 perfektní řešení pro lehké posuvné dveře. Díky tlumení integrovanému do kolejnic a různým možnostem designu je Slido F-Line21 všestranný systém pro všechny aplikace od Vorfront přes Infront až po nábytek Mixfront s dřevěnými, skleněnými nebo hliníkovými rámovými dveřmi. Díky působivě jednoduchému zpracování a montáži je Slido F-Line21 oblíbeným řešením pro moderní bydlení.

K výrobku

Slido F-Line31: Zaměření na design

 

Slido F-Line31 splňuje nejvyšší nároky na kvalitní provedení skříně díky elegantnímu designu pojezdové lišty s volitelným panelem. Pojezdová plocha se systémem měkkého odpružení také zajišťuje maximální komfort pohybu. Různé hmotnostní třídy dávají volnost při použití bytových stěn až po ložnicové skříně.

K výrobku

Slido F-Line32: Pohodlí při pohybu a minimalistický design

Slido F-Line32 přesvědčí možnou hmotností dveří až 80 kg, variabilním spojením materiálu dveří a dobrými jízdními vlastnostmi. A to v kombinaci s jednoduchou montáží.

K výrobku

Slido F-Line42: Designové šatní skříně

Slido F-Line42 se svým komplexním modulárním systémem stavebnice Vorfront a díky technologii rychlé montáže umožňuje neomezenou svobodu designu šatní skříně - volitelně také s E-Drive a synchronním otevíráním.

K výrobku

Slido F-Line43: Jedinečně individuální

Modulární struktura Slido F-Line43 umožňuje širokou škálu nábytkových kreací, od jednoduchého 1dveřového modelu až po komplexní, plně tlumená 3 nebo 4dveřová komfortní řešení. Volitelné funkce, jako je synchronní otevírání nebo unikatní světelné prvky pro dveře, nastavují podle potřeby další akcenty.

K výrobku

​​​​​​​

Slido F-Fold: Skládací posuvné dveře pro nábytek.​​​​​​

 

Slido F-Fold61: Kompaktní pohodlí

Slido F-Fold61 nastavuje designové akcenty pro optimální přístup k obsahu skříně. Skládací systém nemá žádné podlahové vedení, se stabilními a pohodlnými pojezdovými vlastnostmi, které jsou jedinečné v široké řadě aplikací od šatních skříní až po kuchyně.

K výrobku

Slido F-Fold62: Variabilní skládání

70 kg na pár křídel, tloušťka dveří 27 mm, dvě, čtyři nebo šest křídel, spojení se skrytými panty nebo volně pohyblivé - Slido F-Fold62 je flexibilní pro širokou škálu potřeb zákazníků.

K výrobku

​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​

Slido F-Park: Otočně-posuvné dveře pro nábytek.​​​​​​

 

Slido F-Park71: Šampion ceny a výkonu

Dlouhá životnost díky jednoduché technologii dělá ze Slido F-Park71 oblíbené řešení. Umístění dveří do kapsy vytváří volný prostor a jednoduchá montáž šetří čas.

K výrobku

Slido F-Park72: Maximální svoboda

Díky unikátnímu otočnému posuvnému systému poskytuje Slido F-Park72 prostor na přání: dvířka, která jsou neviditelně zaparkována vedle nábytku, umožňují nerušený přístup nebo skrývají obsah skříně za čelo. Díky předmontáži a jednoduchým instalačním krokům je Slido F-Park72 ideálním řešením všude tam, kde se obytné prostory spojují, jako jsou otevřené kuchyně nebo šatny.

K výrobku

​​​​​​​

Slido F-Flush: Posuvné dveře v rovině pro nábytek.​​​​​

Slido F-Flush51​​​​​​​: Čistá linie

Slido F-Flush51 je kování v rovině pro širokou škálu aplikací. Komplexní systém s integrovaným tlumením a modulární sestavou splní všechna přání pro moderní designy,  od A pro hliníkový rám přes E pro elektrický pohon až po Z pro výběr příslušenství.

K výrobku

Slido F-Flush52: Lehkost ve všech směrech

Jedinečný zapuštěný systém Infront Slido F-Flush52 ukazuje svou sílu a rozmanitost, zejména u malých a lehkých dveří. Díky nekomplikované montáži a úpravě může nábytek do obývacího pokoje, jako jsou příborníky nebo koupelnový nábytek, během okamžiku získat sofistikovaný minimalistický vzhled.

K výrobku

 


Objevte všechna řešení od Häfele Slido

​​​​​​​Slido od Häfele nabízí technicky propracovaná posuvná řešení pro všechny obytné a obchodní prostory. Ať už jde o interiérové ​​dveře, systémy příček, řešení místností nebo nábytková dvířka – Slido slouží všem představitelným aplikacím a rozhýbe vaše nápady na design.

Objevit více