Home     O společnosti     Vlastní sortiment      Slido Room

​​​​​​Slido Room – Akcenty v pohybu

​​​​​​​

Prostor je luxusní zboží. Správné použití je výzva. Slido Room dělá z vašeho domova více: více obytného prostoru, více úložného prostoru, více individuality a více funkčnosti. Slido Room strukturuje místnosti a rozděluje je. Odděluje od sebe oblasti, aniž by je odděloval trvale, vytváří klidové zóny a zajišťuje pořádek. Díky sofistikované technologii a široké škále designových a montážních možností se každý pokoj stane všestranným

 


 

Slido Room – Přehled produktových rodin

Slido R (pro pokoje, angl. Room) je řada kování pro posuvné dveře pro řešení místností. V kombinaci s typem otevírání vyplývá přiřazení k hardwarovému řešení z názvu.

 

 


 

Přehled všech posuvných řešení Slido pro koncepty místností

​​​​​​​

Slido R-Aluflex: Oddělení místností v linii.

 

Slido R-Aluflex: Vytvářet více

Slido R-Aluflex nabízí správné řešení pro každou aplikaci. Pro šatny nebo úložný prostor pod schody a ve zkosených stropech – zde systém ukazuje, jak je přizpůsobivý. Slido R-Aluflex jako předěl místnosti vytváří oddělené oblasti a zajišťuje vyšší kvalitu života v nově vytvořených zónách. Místnosti se tak stávají flexibilní a přitom si zachovávají svou lehkost a velkorysost.

K výrobku

 


Objevte všechna řešení od Häfele Slido

Slido od Häfele nabízí technicky propracovaná posuvná řešení pro všechny obytné a obchodní prostory. Ať už jde o interiérové ​​dveře, systémy příček, řešení místností nebo nábytková dvířka – Slido slouží všem představitelným aplikacím a rozhýbe vaše nápady na design.

Objevte více