Veletrh BAU 2019

HÄFELE PREZENTUJE ALLYN – CHYTRÝ HOTEL.

Häfele uvádí model hotelu ALLYN. Na veletrhu BAU v Mnichově bude Häfele prezentovat chytrý hotel budoucnosti. Lídr v oblasti stavebního kování a elektronických přístupových systémů se stává mezinárodním hotelovým specialistou i díky přidané hodnotě programu 360° komplexních hotelových řešení, který je prezentován na promyšleném modelu hotelu na veletržním stánku v hale C4/11. Chytrý hotel je výsledkem rozsáhlé spolupráce s hotelovou start-upovou značkou ALLYN (= All you need), založenou expertem na hotelový průmysl Alainem Cheseauxem, a hotelovým návrhářským think tankem Monoplan.

K vidění bude hotelový pokoj a centrální hotelový prostor na ploše 200 m2 v měřítku 1:1, včetně foyer se samobslužným check-inem, konferenčními a sdílenými pracovními prostory, “obývacím pokojem” a barem. Návštěvníci se ponoří do interaktivního hotelového světa s chytrým vybavením, určeným pro městské aglomerace, který se perfektně hodí nejen pro re-branding stávajících hotelů, ale i pro nově vznikající budovy nebo přestavby. Cílovou skupinou jsou zejména pracující cestující do středních a velkých měst. ALLYN klade důraz zejména na komfort, který vyžadují provozovatelé pro každodenní správu hotelu a hosté během svého pobytu.

BAU2019-Preview
BAU2019-Preview

V centru stánku na veletrhu BAU 2019 je tentokrát ALLYN ("all you need"), model chytrého hotelového pokoje pro komfortní pobyt za velmi přijatelnou cenu, vybavený produkty Häfele ze sortimentu pro vybavení hotelů.

BAU2019-Preview

Vstupní recepce se samooblužným check-inem na modelu hotelu ALLYN.

BAU2019-Preview

Švýcarská start-upová značka ALLYN na stánku Häfele. Nalevo konferenční místnost, uprostřed hotelový pokoj a napravo sdílený pracovní prostor.