Kování Hawa - tradice a kvalita

Dlouhodobou spoluprací se společností Hawa  jsme se vypracovali v celosvětově největšího distributora kování této renomované švýcarské značky. Mezi hlavní charakteristiky tohoto kování patří především jednoduchost, kvalita a spolehlivost, např. oblíbený systém pro posuvné interiérové dveře Hawa Junior je na trhu více než 30 let v podstatě beze změny.

Díky úzkým vztahům s dodavatelem jsme schopni zajistit technickou a poradenskou podporu pro architekty, projektanty a i samotné výrobce. Pro větší nebo technicky náročné projekty zajistíme školení buď přímo u zákazníka nebo ve výrobním závodu v Mettmenstettenu. Mezi standardní podporu patří databáze CAD výkresů, produktová a montážní videa, brožury v českém jazyce apod.

Hawa nabízí řešení pro nábytek, interiéry v podobě posuvných systému pro dveře a také sofistikovaná řešení pro předokenní žaluzie. Za trendové kování v nábytkovém sektoru lze v poslední době označit systémy Concepta resp. Concepta Folding,  které slouží pro elegantní zakrytí pracovních prostor v nábytku. V interiérech lze zmnínit například zajímavý systém parkování panelů např. pro předěly místností pod názvem Aperto. Díky stále teplejšímu a slunečnému počasí v našich krajích roste i poptávka architektů po systémech pro stínění, které zároveň nabízí i zajímavý designový prvek na fasádě. Hawa nabízí  v zásadě dvě možnosti, buď posuné nebo posuvně skládané systémy. Pro nejnáročnější zákazníky je možné dodat tyto systémy vybavené motorem.

Jestli hledáte některá z výše uvedených řešení, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám pomůžeme!

Hawa
Hawa
Frontfold
HAWA-Frontfold
HAWA-Frontslide
  • Brožury Hawa

Concepta, Folding Concepta

Posuvné dveře - dřevo

Posuvné dveře - sklo, kov

Posuvné okenice