Lamello P-system

Drážkovací frézka Zeta P2

Pomocí frézky Zeta P2 vytvoříte speciální drážku s osazením pro použití všech typů konektorů z P-systému. Můžete tedy například vytvořit rozebiratelný spoj s úhlem od 20 až do 180° pomocí Clamexu P nebo nerozebíratelný spoj pomocí Tenso P. Dále skrytý spoj pro montáž polic pomoci spojky Divario. 


​​​​​​​​​​​​​​

 


​​​​​​​​​​​​​​​​​​Půjčovné Lamello Zeta P2

 

Hafele Czech&Slovakia s.r.o. nabízí možnost zápůjčky lamelovací frézky všem oborovým zákzaníkům zejména výrobcům nábytku. Podmínky zápůjčky naleznete v přiloženém letáku.

Zároveň nabízíme možnost prodeje spojek System-P nebo Cabineo v baleních od 20 ks/párů. Pro více informací prosím volejte svému obchodnímu zástupci.

 

 

 

 

Leták ke stažení zde

 

 

 


​​​​​​​


Přehled spojovacích prvků P-system
 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Tenso P

Pro nerozebiratelný lepený spoj, který není vidět. Tenso P drží dílce u sebe při vytvrzování lepidla dostačenou silu, takže není třeba používat truhlářské svěrky. 

Clamex P

Pro rozebíratelný spoj. Spoj je téměř neviditelný, je zde pouze otvor o průměru 6 mm pro zajištění upínacího elementu.

​​​​​​​

Clamex P-14 Flexus

Pro rozebíratelný spoj. Díky průžným jazýčkům je tento spoj možné namontovat i na police, které jsou vsazené mezi pevné boky.

 

Clamex P Medius 14/10

Rozebiratelný spoj umožňující oboustrannou montáž na bok
o tloušťce od 16 mm

Divario P-18

Pro kompletně neviditelný spoj díky průběžné drážce v polici.

Bisco P

Lamela, která perfektně sedne do drážky P-systemu. Používá se pro vyrovnání spoje např. mezi dva Clamex P nebo pro zkušební spoj "nasucho" před osazením např. Tenso P.