Návrh osvětlení nábytku prostřednictvím LED systému Loox

Loox je velmi dynamicky se rozvíjející systém LED osvětlení pro nábytek nebo konstrukční prvky interiéru (např. schody, podhledy apod.). Vzhledem k rozmachu technologií se v současné době systém nesoustředí pouze na samotné osvětlení, ale i na řadu dalších doplňkových možností jako například USB dobíjecí jednotky, sound system (přehrávání hudby prostřednictvím chytrých zařízení) nebo ovládání osvětlení pomocí aplikací v chytrých zařízeních.

Pro další podporu systému na trhu nabízí Häfele touto cestou službu návrhu a specifikace osvětlení pro Váš nábytek zdarma. Jediné co potřebujeme je vyplnění níže uvedeného formuláře, co nejpřesnější popis Vaší představy o fungování systému a souhlas s tím, že vás můžeme kontaktovat.

Inspirovat se můžete také v našem simulátoru osvětlení zde, kde můžete vidět jak teplota barvy svítidel ovlivňuje celkovou atmosféru v rezidenčním i komerčním prostoru.

Děkujeme za Váš zájem !

Oslovení *
Jméno a příjmení *
E-mailová adresa *
Telefonní číslo *
Zákaznické číslo (jste-li zaregistrován-a)

Společnost
Ulice
Číslo
PSČ
Město

Zde prosím popište situaci a Vaše požadavky*
Maximálně 2000 znaků

Zde prosím přidejte podklady (možno přidat více dokumentů)


Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů v rozsahu nezbytném pro vypracování Vašeho požadavku. Více o ochraně osobních údajů najdete pod odkazem Ochrana osobních údajů.