Home     O společnosti     Vlastní sortiment      Slido Wall

Slido Wall – Atmosféra v pohybu

​​​​​

Slido Wall kombinuje technologii a design jiným způsobem, než bylo doposud známo. Maže hranice. A otevírá nové možnosti designu. S naším systémem mobilních dělicích stěn se meze nekladou vzhledu a funkci: ať už skleněné nebo dřevěné, posuvné nebo skládací, průhledné nebo neprůhledné, zvukotěsné nebo ne, manuální nebo elektronické. Díky inteligentním spojům, úhelníkům a rohovým prvkům lze stěnové segmenty vždy bez námahy spojit nebo oddělit, přesunout a uložit.

 

K sortimentu Slido Wall

 


 

Systém mobilních dělicích příček Slido Wall ...

 

... maže hranice

... otevírá nový prostor pro design

  • Rozměry
  • Povrchy
  • Sklo
  • Světlo a zvuk
  • Dělení

... a získal ocenění Star Award 2020 od odborného časopisu Tophotel v kategorii flexibility.

 

Nechte se inspirovat: Slido Wall reference

​​​​​​​


 

Různé typy posuvů ve stěně:

Slido W (pro stěny, angl. Wall) je řada kování pro posuvné dveře pro mobilní příčky. V kombinaci s typem otevírání vyplývá přiřazení k hardwarovému řešení z názvu.


    

    
 

 


Přehled všech posuvných řešení Slido pro systémy mobilních dělicích stěn:

​​​​​​​

Slido W-Park: Posuvné dveře s funkcí otáčení a posuvu pro dělicí stěny

Slido W-Park11: Inteligentně variabilní

Slido W-Park11 spojuje funkci a vzhled: flexibilní rozdělení místnosti pomocí příček v různých tvarech, barvách a materiálech. Pokud je dělicí stěna otevřena, lze ji diskrétně přesunout do ústraní - ať už jako balík nebo lineárně, ve výklencích nebo zcela neviditelně. V závislosti na verzi je parkovací varianta vybavena jedno- nebo dvoubodovým zavěšením a lze ji ovládat ručně nebo poloautomaticky. Slido W-Park11 nabízí dodatečné odhlučnění.

K výrobku

Slido W-Park31: Inteligentně variabilní

Slido W-Park31 spojuje funkci a vzhled: flexibilní rozdělení místnosti pomocí příček v různých tvarech, barvách a materiálech. Pokud je dělicí stěna otevřena, lze ji diskrétně přesunout do ústraní - ať už jako balík nebo lineárně, ve výklencích nebo zcela neviditelně. V závislosti na verzi je parkovací varianta vybavena jedno- nebo dvoubodovým zavěšením a lze ji ovládat ručně nebo poloautomaticky. Slido W-Park31 nabízí dodatečné odhlučnění.

K výrobku

​​​​​​​

Slido W-Fold: Skládací posuvné dveře pro příčky

Slido W-Fold11: Nové zóny během chvilky

Praktické skládací stěny od Slido W-Fold11 vytvářejí nové zóny v nejkratším možném čase. Místnosti lze kdykoli snadno otevřít a vymezit. To vytváří příležitosti pro variabilní využití.

K výrobku

Slido W-Fold32: Složení pro úsporu místa

Se Slido W-Fold32 lze místnosti snadno rozdělit nebo oddělit a prvky lze složit na stranu, aby se ušetřilo místo. Ať už s dřevěnými nebo skleněnými prvky nebo jako skládací stěna, s průchozími dveřmi nebo bez nich - Slido W-Fold32 snadno vytváří nové zóny.

K výrobku

 


 

Reference Slido Wall: Krásný a dojemný

(Volně podle W. Shakespeare: As You Like It)

 

Působivé rozměry

Místnosti jakékoli velikosti, jakéhokoli tvaru, jakékoli konstrukce.

47 stěnových prvků bez námahy klouže 56 metrů širokou halou: Nově definujeme rozměry systémů dělicích stěn pro prostorné výstavní nebo společenské sály, jako jsou ty v nákupním centru Siam Paragon v Bangkoku. A možnosti místnosti: Dodatečné tvary vedení jsou stejně proveditelné jako zakřivené nebo křížící se stěny. A ani ve výškách přes 15 metrů se architektuře se Slido Wall meze nekladou.

1) Projekt: The Royal Paragon Hall, Siam Paragon, Bangkok | Thailand 

 

Neomezené možnosti

Každá stěna je volně posuvná.

Mahagon, textil, barva nebo zrcadlová stěna? Tabule nebo magnetická tabule? Naše nabídka povrchů má varianty pro všechny současné styly a funkce: ať už funkční, přírodní nebo exkluzivní jako zrcadlový taneční sál v Ritz-Carlton. Navíc na rozdíl od srovnatelných systémů nejsou panely trvale připevněny k rámu a lze je tedy rychle a snadno vyměnit.

2) Projekt: The Ritz-Carlton, Berlin | Deutschland

 

Úplná průhlednost

Zavěšení pro sklo vytváří mobilní eleganci.

Slido Wall realizuje transparentnost nejen "jako", ale s konzistentní funkčností a elegancí. Jako jeden z mála výrobců vyrábíme také průchozí dveře do mobilních stěn ze skla. Pro plnou transparentnost, jakou vyžadují vysoce kvalitní showroomy Jaguar a Landrover v Bangkoku. Systém lze zároveň kombinovat se zvukovou izolací a je k dispozici jako dvojsklo se žaluziemi.

3) Projekt: Jaguar Landrover Showroom, Siam Paragon, Bangkok | Thailand 

 

Multimediální atmosféra

Okno do vesmíru.

Obrazové plochy nebo LED stěny umožňují digitální projekce přes celou šířku stěny. A s pomocí technologie Häfele Loox se mobilní dělicí stěna stává uměním: LED systém rozehraje Slido Wall světelnými scénáři. Navíc díky nejnovější zvukové technologii lze stěnové prvky využít jako rezonanční komory a „reproduktory“ – pro dokonalý zvuk z neviditelného zdroje.

4) Projekt: Conrad Hotel, Bangkok | Thailand 

 

Automatické pohodlí

Síla prvků, inteligentně propojená.

Budova budoucnosti je propojena. A Slido Wall předává signál, doslova. Díky technologii chytrého ovládání poznají služby budovy, zda jsou stěny otevřené nebo zavřené, a automaticky přizpůsobí osvětlení, klimatizaci nebo audio techniku. Teleskopické prvky i přístupové dveře lze ovládat, zamykat a odemykat prostřednictvím elektronického zamykacího systému Häfele Dialock.

5) Projekt: IHK Bildungszentrum, Münster | Deutschland

 

Různé inovace

Pro každou budovu.

Nejmodernější architektura vyžaduje funkční a konzistentně navržená řešení. Proto není Slido Wall koncipován jako sériový produkt, ale jako individuálně přizpůsobitelný systém pro všechny sektory a typy budov. Stěny se dnes nepoužívají jen v maloobchodě a gastronomii, na veletrzích, kancelářských věžích a hotelech, ale také ve školách, na klinikách nebo v bankách.

6) Projekt: Testturm TyssenKrupp, Rottweil | Deutschland

 

Globální kompetence

Po celém světě, z jednoho zdroje.

Häfele dodává zákazníkům po celém světě originální řešení ze Schwarzwaldu. Od designového hotelu Kameha Grand v Curychu po resort Marina Bay Sands v Singapuru. Udržujeme vysoké standardy kvality ve všech fázích práce: plánování a měření, materiály, výroba a logistika až po montáž a uvedení do provozu. Jsme na vaší straně i v případě údržby nebo nového obložení systémů.

7) Projekt: Marina Bay Sands | Singapur 

Brožura Slido Wall

Häfele Slido Wall kombinuje technologii a design jiným způsobem, než bylo dosud známo. Maže hranice. A otevírá nové možnosti designu. To vše se dozvíte v brožuře Slido Wall.

K brožuře

Objevte všechna řešení od Häfele Slido

Slido od Häfele nabízí technicky propracovaná posuvná řešení pro všechny obytné a obchodní prostory. Ať už jde o interiérové ​​dveře, systémy příček, řešení místností nebo nábytková dvířka – Slido slouží všem představitelným aplikacím a rozhýbe vaše nápady na design.

Objevit více