Nová generace Loox LED osvětlení

Obsahuje Häfele Connect

Nová generace LED osvětlení Loox obsahuje řadu nových prvků a vylepšení. Mezi nejvýznamější změny patří kompletní přepracování celého systému za účelem využití více výkonných světel. Dále výrazné rozšíření barevných variant (designu) svítidel, např. u typu LED 2025/2026 nabízíme aktuálně 7 barevných provedení včetně trendových barev jako jsou černá, bílá nebo antracit. Zákazník díky tomu získá více možností při realizaci např. kuchyně tak, aby měl celkový vzhled co nejvíce sjednocený - ve stejném dekoru může ideálně použít úchytky, osvětlení, zásuvky nebo vybrané závěsy.

Změny zasáhly i ovládání systému, všechny spínače jsou nově vybaveny funkcí soft on/off pro plynulé zapínání nebo vypínaní svítidel. Rovněž byl sortiment spínačů rozšířen o nové typy např. pro povrchovou montáž.

K ovládání se vztahuje i nejnovější technologie v naší nabídce, kterou nazýváme Häfele Connect. Jde o boxy snadno integrovatelné do systému Loox (včetně stávajících instalací) pomocí konektorů plug&play a

komunikující pomocí technologie BLE (Bluetooth Low Energy) s mobilními zařízeními (tablet, smart phone apod.). Podmínkou funčního ovládání je instalace aplikace, která je volně dostupná pro zařízení s operačními systémy Android a iOS. Pomocí této aplikace lze poté svítidla nejenom ovládat (zapínat, vypínat, stmívat, měnit barvy apod), ale můžeme vytvářet různé scény, které nám poté zpříjemní průběh celého dne. Například ráno se může automaticky zapnout osvětlení v šatní skříni a kuchyni na 50% intenzity a večer třeba dekorativní osvětlení za TV nebo osvětlení schodů.

Více informací o nové generaci získáte v naší nové elektronické brožuře zde, verze k uložení níže nebo u našich obchodních zástupců.

Dokumenty ke stažení: