Loox LED osvětlení pro nábytek

Osvětlení – magie nebo praxe ?

Fenomén LED osvětlení se nás i Vás dotýká téměř na každém kroku a v posledních letech se také postupně zabydlel v oblasti dodávek nábytku a interiérů. Rádi bychom i v této oblasti pro Vás byli rádce, partnerem a dodavatelem. Připravili jsme pro Vás základní materiály, které můžete při studiu, návrhu či řešení problému využít a stát se odborníkem na LED osvětlení.

Virtuální ložnice, kuchyň či prodejna

Dopady různého způsobu osvětlení, zvoleného typu světla a prostředí si můžete vyzkoušet prostřednictvím naší webové aplikace. Zvolte si typ osvětlení, typ povrchového materiálu a nechte své emoce pracovat za Vás. Konfiguraci včetně objednacích čísel si následně můžete stáhnout v pdf formátu. Pro případné zájemce můžete flash aplikaci poskytnout ve verzi off-line.

Potřebujete poradit ?

Pokud se Vám nechce listovat katalogy, nebaví Vás hledat a zkoumat parametry jednotlivých komponentů osvětlení, pošlete nám prostě půdorys nebo vizualizaci na náš email info@hafele.cz, rádi pro Vás zpracujeme základní návrh LED osvětlení. Příklad a inspirací pro řešení osvětlení najdete v novém katalogu LED osvětlení Hafele Loox, který obsahuje již 3. generaci výrobků.  Katalog je nyní dostupný i v českém jazyce a my Vám rádi zašleme tištěnou verzi na vyžádání. V elektronické podobě jej naleznete zde.

App

Katalog Loox je dostupný také v aplikaci Hafele, která je dostupná jak pro platformu iOS tak Android pro mobilní zařízení a tablety.

 

Školení a prezentace

Připravujeme pro Vás sérii praktických školení u nás v Praze, ale protože ne všichni mají možnost přijet k nám jsme připraveni Vás navštívit i u Vás. V případě zájmu nám prosím pošlete email s žádostí o školení či prezentaci a my se Vám ozveme. Kontaktní emailová adresa je info@hafele.cz.

Videa

Video s přehledem sortimentu si můžete prohlédnout na Youtube.

Certifikáty, osvědčení, návody, praxe

To vše od nás máte k dispozici, společně s kvalitou „Made in Germany“ získáte stejnobarevné LED osvětlení po dobu životnosti, kvalitní vícevrstvé LED pásky, dostupné díly pro případ rozšíření systému, jednoduchou montáž prostřednictvím připravených, barevně odlišených komponentů s konektory bez nutnosti pájení, svorkování ...

Loox

Kontaktujte nás

tel: +420 241 095 000

e-mail: info@hafele.cz